Ud af de 400 arter af slægten Aloe Aloe Vera (dvs. ægte Aloe) har været anvendt i tusinder af år og er stadig til stede i sorter af medicin i dag. Den bruges overvejende som en urtemedicin for huden, fordøjelse, reproduktive system og detox. En gel eller papirmasse kan udvindes af planter til mange fordele, både eksternt og internt.

Det er mest almindeligt anvendt til behandling af hudsygdomme af beroligende hud og lette smerter og betændelse. Det kan endda fremskynde helingsprocessen af forbrændinger, eksem og andre betingelser. Plantens gel kan gnides for at reducere rødme efter et par dage. Gnide bladet over nedskæringer i huden kan forhindre infektion og fremskynde helingsprocessen ved at handle som en bandage. På grund af sin helende og fugtgivende fordele på huden, er det vedtaget af kosmetiske virksomheder og tilføjet i mange produkter.

Saften fra Aloe Vera kan udtrækkes ved at skære bladet, indsamle saft og derefter fordamper det. Saften har mange fordele når beruset. Det kan delvis skyldes, at det indeholder tolv vitaminer (herunder A, B1, B6, B12, C og E), nitten aminosyrer og over 20 mineraler, som de fleste af disse er afgørende for kroppen. I Ayurveda, den indiske sundhed praksis, er Aloe Vera kendt som Kumari (‘prinsesse’) på grund af sin positive virkning på menstruationscyklus og kvindelige reproduktive system. Det er også kendt for sin evne til at rense leveren og beskytte fordøjelsessystemet ved at reducere tarmbetændelse.

Samlet set kan Aloe Vera bruges til kosmetik og healing huden, eller hvis det indtages som en potent udrensning og foryngende tonic, der er meget næringsstof rig og gavnligt for kroppen. Du kan købe Aloe Vera juice på min butik, Det er lavet kun fra den ufiltrerede indre gel af hele planten, ikke den ydre skorpe, hvilket betyder mindre forarbejdning og mere aktive ingredienser beholdes.