eBay verdens onlinemarkedsplads er stedet at gå, når du ønsker at købe eller sælge noget på internettet. eBay kan medlemmerne sælge varer på internettet via auktioner, som indebærer budgivning, og via den faste pris Format, hvilket betyder at der er et sæt pris for varer til salg. eBay auktion er mere populære salgsmetoden mellem to.

Sælger på eBay

Når de sælger på eBay, hvad enten det er gennem eBay auktion eller formatet fast pris, har en person først registrere for at blive medlem og derefter oprette en sælgerkonto. Kreditkortoplysninger eller bliver kontrolleret, ID for at oprette en sælgerkonto. Det næste krav er et billede af varen, der sælges. Dette er påkrævet, da de fleste købere ønsker at se, hvad varen faktisk ser ud før du køber noget.

Den næste ting at gøre er at få din vare vises ved at klikke på knappen sælge din vare. Efter at klikke på knappen, skal du sørge for at give alle de nødvendige oplysninger som varekategori, titlen, varebeskrivelse, og den pris, betalingsmetode, forsendelsesomkostninger, tilbagesendelsespolitik og betalingsmetoder. Til dit element skal have en større chance for at blive set af flere potentielle købere kan du liste element under mere end en relevant kategori. En anden effektiv strategi ville være at have en meget specifik titel, der vil sandsynligvis skrevet af potentielle købere som deres søgestreng.

At holde styr på alle dine fortegnelser blot gå til mit eBay, da det holder styr på alle de varer du har solgt og er i øjeblikket sælger sammen med alle de bud på dem samt alle varerne du har bud på og er i øjeblikket at byde på. Min eBay har også en oversigtsside, en foretrukne sider og siden konti. Så snart varen sælges vil eBay underrette både køber og sælger via e-mail. Sørg for, at du kommunikerer godt med din køber og meddele køber, at varen er bliver leveret, så snart du modtager betalingen.

Hvis du planlægger at sælge din vare gennem eBay auktion er der tre priser skal du indstille inden du sætter op n varesalg. For det første er igangsætning kursen. Start prisen er simpelthen den pris du ønsker budgivning til at starte. Det er som regel også den laveste pris du føler at du kan acceptere som betaling for din vare. Næste er mindsteprisen. I tilfælde af din start pris er lavere end beløbet, er du villig til at acceptere som betaling skal du indstille mindsteprisen. At have en reserve pris betyder, at hvis udbudsprocessen slutter med det højeste bud stadig lavere end mindsteprisen, så din vare forbliver usolgte. Denne pris er skjult fra købere.

Sidst er købe det nu prisen. Købe det nu prisen er det et køberen har til at betale for at få varen du sælger uden at byde. Både mindstepris og købe det nu pris er valgfri. Mindsteprisen kan være fordelagtig, da det vil beskytte dig fra at skulle sælge din vare ved for lav en pris, men kan også være uheldigt, da det kan modvirke købere fra budgivning. Købe det nu prisen, på den anden side er fordelagtige for købere, der virkelig ønsker at købe den vare, du sælger da der ikke er nogen risiko, at de bliver overbyde hvis de automatisk køber varen. Det er også fordelagtigt for dig som sælger, da det kan fremskynde transaktionen, da du ikke behøver at vente for perioden budgivning til ende. Dog kan det også være ufordelagtige, hvis der er stor efterspørgsel efter varen du sælger siden har et Buy Now pris vil begrænse den mængde bud selv om nogle købere kunne faktisk være villig til bud ud over at sætte pris.

eBay afgifter af følgende afgifter til sælgeren. Indsættelse gebyr, mulighed for yderligere gebyrer og endelige værdi Fee. Indsættelse gebyr er et ikke-refunderbart gebyr for hver vare, der er opført på eBay auktion. Indsættelse gebyr spænder fra $0,30 til $4,80. Yderligere er mulighed honorarer hvis du vælger ekstra funktioner som at købe det nu og hvis du ønsker din vare til at blive en Featured element. Endelige værdi gebyr afhængigt af slutkursen din vare formår at samle efter en vellykket tæt på eBay auktion.

Budgivning på eBay auktion

For at byde på en vare i eBay auktion, klik på det element, du ønsker at købe for at komme til siden vare. Du kan derefter placere et bud ved blot at klikke på knappen sted bud fundet på højre side af billedet. Hvis der er ingen sådan knap betyder det, at varen kan kun købes til den angivne pris og ikke er på auktion. Når du placerer et bud vil kun prisen vises er startpris siden beløbet bud af andre mennesker ikke være synlige for dig. Angiv det maksimale beløb, du vil være villig til at betale for den vare, du ønsker at købe ved at klikket på knappen sted bud. eBay auktion vil automatisk sammenligne dit bud med andre og ikke vil byde det maksimale beløb, du har angivet. I stedet vil det byde kun hvad er nødvendig for at overbyde de sidste bud. eBay auktion vil gøre dette automatisk, indtil den når den maksimale beløb, du har angivet eller du vinder buddet. I tilfælde af en anden køber outbids du vil eBay auktion sender dig en meddelelse, så du kan angive et større beløb, eller i det mindste ved, at du har blevet overbudt.

I tilfælde af at du byde på en mindstepris auktion check om den aktuelle pris bud har opfyldt mindsteprisen. Hvis din maksimale beløb er nået, men mindsteprisen stadig ikke har opfyldt så ved du sikkert, at du skal øge dit bud, da elementet ikke vil blive solgt indtil mindsteprisen er opfyldt.

Hvis du er nervøs for at byde på en udgiftspost skal du huske er at eBay foranstaltninger til at beskytte både sælgere og købere fra svig. Hvis du er simpelthen nervøse siden er det din første gang Prøv budgivning på billigere varer først før går videre til dyrere ting. Du kan faktisk finde emner for mindre end $1,00 på eBay auktion.