Invisalign koster betydeligt mindre end traditionelle seler. Mens processen er hurtigere, afhænger det af mange faktorer, herunder din sværhedsgrad. En behandling koster mellem $ 1599 – $ 1650 generelt. Omkostningerne ved invisalign afhænger af mange faktorer, herunder din sværhedsgrad og den type, du vælger. Processen kan tage mellem seks og tolv måneder. Derfor skal du muligvis vende tilbage til din tandlæge regelmæssigt.

Det vil spare dig penge på rejser og andre udgifter ved at finde en tandlæge tæt på dig. Det er ikke let at få Invisalign-behandling. Det kan dog være lettere at finde en tandlæge med gode anmeldelser. Sørg for at vælge en tandlæge, der er nem at arbejde med. Invisalign betalingsprogrammer kan holde Invisalign omkostningerne lave. Det kan virke overvældende, men der er muligheder for at hjælpe dig med at betale for din behandling.

Nogle tandforsikringsplaner dækker tandreguleringsbehandlinger helt. Nogle planer dækker kun en vis procentdel af regningen. Den specifikke plan, du vælger, afgør, om din forsikring dækker Invisalign. Forhør dig hos din udbyder. Den bedste måde at kompensere for omkostningerne ved din behandling er med forsikringsdækning. Din tandforsikringsplan kan betale op til halvdelen af omkostningerne ved Invisalign-behandling. Din politik skal specificere omkostningerne ved behandling, og om din plan vil dække det.

Invisalign-omkostninger afhænger af, hvor mange justeringer der er behov for. Nogle mennesker har muligvis kun brug for 12 sæt, mens andre muligvis har brug for 30. Alvorligheden af din sag dikterer antallet og typen af justeringer, der kræves. Flere justeringer vil være påkrævet i alvorlige tilfælde. Dette vil også kræve en større tidsforpligtelse. Omkostningerne varierer afhængigt af hvor du bor, og hvor erfaren din ortodontist er. Invisalign kan være overkommeligt for de fleste patienter. Hvis du er usikker på, hvad du kan forvente, bør du konsultere en tandlæge.

Invisalign Express kan være en god mulighed, hvis omkostningerne er et problem. Express er en behandling, der virker mellem traditionelle seler. Omkostningerne er lavere. Invisalign tilbyder Express-tilbud. I stedet for at betale de fulde omkostninger kan du vælge at købe en forsikringsplan. Du kan også bruge en sundhedsopsparingsplan til at betale for behandlingen. En sundhedsopsparingskonto kan bruges til at betale for Invisalign.

Omkostningerne ved Invisalign kan variere afhængigt af sværhedsgraden af din tandregulering. Nogle mennesker kan have brug for seler for at rette deres smil, mens andre ikke gør det. Dine omkostninger kan stige til $ 2000 eller mere afhængigt af din alder, genetik og andre faktorer. Invisalign er mere overkommelig end konventionelle seler og kræver mindre tid. Det er tydeligt, hvorfor Invisalign er et populært valg for patienter og deres familie.