Justerbar sats realkreditlån (ARM), der er udviklet, når realkreditlån renten var høj, kan hjælpe dig med at finansiere købet af et hjem med lave renter. Et ideelt valg for dem, der forventer deres indkomst til at stige eller flytte i et par år, en ARM øger også din risiko for højere betalinger. Heldigvis, långivere tilbyder også sikkerhedsforanstaltninger for at begrænse nogle af din risiko for uforholdsmæssigt høje renter.

ARM-funktioner

En ARM starter med en lav rente, op til 3% lavere end et fast forrentede realkreditlån. Med lavere satser, du normalt kvalificere sig til at låne mere end med en fast rente boliglån.

ARMs starter normalt med en fast sats periode og slutter med svingende årlige rentesatser, stigende eller faldende din månedlige betaling. Så en 3/1 ARM betyder 3 år med faste satser med renteændringer hvert år efter dette. Renten er baseret på et indeks, som regel renten på T-Bill eller LIBOR, og den margin långiver tilføjer til indekset.

ARM-sikkerhedsforanstaltninger

For at beskytte låntagere fra himmel-rocketing månedlige betalinger, realkreditlån långivere indført garantier. F. eks. begrænser et point loft, hvor meget renten kan stige månedligt og over lånets løbetid. Der er også loft grænser for, hvor lave satser kan gå, beskytte långiver.

En anden sikkerhedsforanstaltning er en dollar grænse på månedlige betalinger. Men hvis renten stiger højere end dollar Cap tillader, kan du ende op med en længere lån. Mange finansieringsselskaber giver dig også mulighed for at konvertere din ARM til en fast rente realkreditlån efter en forudbestemt periode.

ARM-overvejelser

Mens en ARM har mange fordele, der er andre overvejelser at se på. For eksempel kan renten stige 4% eller mere i løbet af dit hjem lån. Hvis du planlægger at blive i dit hjem i flere år, kan en fast sats tilbyde lavere renteomkostninger på lang sigt. ARMs er også uforudsigelige, hvilket gør det vanskeligt at planlægge langsigtede finansierings mål.

Før du ansøger om en ARM, skal du sørge for, at du er fortrolig med omfanget af risikoen involverer. Men hvis du forventer, at din vipbanks.se jämför smslån indkomst til at stige i fremtiden eller til at flytte, så du kan spare dig selv en masse penge i rentebetalinger med en ARM.