Q. hvor ofte bør jeg sygeplejerske et nyfødt spædbarn?

A. ikke færre end 8 gange om dagen, afhængigt af hvor længe giver han dig om natten. Hvis han kan gå 4 timer, vil du sandsynligvis se to fodringer mellem 11:00 og 07:00:00 Hvis du tank ham op lige før du går i seng, kan du kun have én.

Q. hvor ofte bør jeg sygeplejerske en ældre baby?

A. med afhængig af dit barns alder, bør du være på en 3-4 timers rutine i løbet af dagen. Husk, som dit barn bliver ældre, hyppigheden af sygepleje sessioner vil falde ud, men han vil spise mere i hver session. Hvis du er forpligtet til at sygepleje sidste 6 måneder i alder, er det ikke anbefales, at du falde til under 5 fodringer pr. dag. Hvis du mener, din mælk udbuddet aftagende, og du ikke ønsker at stoppe amning, tilføje en fodring eller to til din daglige rutine for at øge din mælk udbuddet

Q. hvordan jeg falde en fodring som min baby vokser?

A. de mest almindelige ændringer er mødre, der ønsker at skifte fra en 3 til en 3,5 time rutine eller en 3,5 til en 4 timers rutine, babyer, der er klar til at droppe deres midten af night fodring eller forældre, der er klar til at stoppe den sene fodringen.

Oftest vil du vide, når din baby er klar til at skifte ved en ændring i hans søvnmønster. En baby på en 3 timers rutine tager typisk 3 lur om dagen (morgen, eftermiddag, sent på eftermiddagen) og overgangen til en 3,5 time rutine vil se en afkortning af en af de nationale handlingsplaner eller opgivelsen af den sidste lur om dagen. Babyer er generelt klar til denne switch af omkring 12 ugens i alder.

Droppe midten af night fodring opnås oftest ved barnet sig mellem 7-14 uger af alder. Vil du vide, din baby er klar, når han ikke vågner du op til 6:00 a.m. eller deromkring, og du vil sandsynligvis vågner i panik om morgenen, indser du ikke var vinkede midt om natten. Han vil kræve mere mad i løbet af dagen fra dette punkt på, og dine bryster vil sandsynligvis være alt for fuld i flere dage, men det er alle gode!

Stoppe sent om aftenen fodring er typisk den vanskeligste at gøre. Mange forældre er tilbageholdende med at droppe det, tænker, at hvis de gør, deres barn vil vågne midt om natten, sulter. Hvis du tror, han ikke kan falde til fodring helt, bakke det op i 15-minut intervaller indtil du ankommer til din ønskede tid. Hvis hans sidste to fodringer af dagen er tættere end din fleksibel tidsplan siger det “bør være”, så fortvivl ikke. Det er en midlertidig løsning, og det er hvad fleksibilitet handler om. Rutinemæssige serverer du, ikke anden vej rundt!