Med vinteren for døren vælger mange at drømme sig væk til sydens sol. Vi tænker på lange og varme strande eller en lækker, kølig pool, hvor man kan få serveret læskende cocktails og andre lækkerier. Men dette behøver ikke kun være en drøm. Du kan allerede nu begynde at tænke over, hvor ferien skal gå hen til sommer. Her i guiden får du hjælp til at vælge en feriedestination, så du allerede nu kan begynde at tælle ned til afslapning!

Er du ikke sikker på, at økonomien tillader en ferie, så kan du med fordel begynde at spare op til næste år igen. Du kan også tage et SMS lån fra 18 år og op.

Afslapning eller kulturferie?

Når du skal vælge en feriedestination, skal du huske at tænke på, hvordan I helst vil tilbringe ferien. Står den med afslapning med en hvilepuls på 2? Eller er I mere til storbyferie og en masse kultur? I så fald vil feriedestinationerne variere for jer. I kan også vælge en kombineret feriedestination, der kan tilbyde lidt af det hele. Spanien er særligt en af danskernes favoritdestinationer, og det er med god grund. Her får i nemlig lækker mad og drikke, og der er gode muligheder for at få en på opleveren samt slappe af.

Grækenland giver jer også mulighed for at slappe af ved en kold pool, før I senere på dagen bevæger jer mod den nærmeste taverna. Berlin, Prag, London og Rom er blot nogle af alternativerne, hvis man er mere til kultur end afslapning. Her får I mulighed for at gå rundt og se en masse samt få taget gode billeder til svigermor derhjemme. Har du behov for økonomisk støtte til at få ferien på plads? Så kig på Compareloans.dk og find et lån, der passer dig.