Hver sommer deltage et stort antal børn i udendørs aktiviteter. Mens mange børn ender med at bruge deres sommer på en camp, der er andre, der bo i deres egen baghave. Om dit barn er kun fem år gammel eller femten, du bliver nødt til at finde aktiviteter, der vil holde dem beskæftiget udendørs, hele sommeren.

Hvis du er interesseret i dit barns sommer planlægningsaktiviteter, er du i lykke. Der er bogstaveligt talt et ubegrænset antal baggård aktiviteter, som dit barn, deres søskende eller deres venner kunne deltage i. Populære Sommeraktiviteter inkluderer svømning, dyrke udendørs sport, vand spil, eller slappe af udendørs. Der er en god chance for, at dit barn bliver nyder at deltage i en eller flere af disse sommertiden aktiviteter.

Det er vigtigt at planlægge dit barns sommeraktiviteter, men det er også vigtigt at tænke på hvad de vil spise. Sommeren er desværre, da de fleste børn ty til usunde kostvaner. Hvad er endnu værre er om usunde sommeren spise at det er værre muligt tid til at spise usundt. I varmt vejr er det nemt at blive dehydreret. På trods af hvad mange personer mener, koffeinholdige drikkevarer og sukker hjælper drikkevarer ikke for at slukke tørsten. I virkeligheden, vil mange sukkerholdige drikkevarer stadig efterlade dig tørstig.

Når det kommer til drinks, ville valg perfekt være vand. Vand er vigtigt i løbet af sommeren, især når det er varmt udenfor. Selvom vand er godt for kroppen, er der børn, der ikke kan lide smagen af det. Hvis du er forælder til en af disse børn, kan du prøve at eksperimentere med aromatiseret vand. Aromatiseret vand er tilgængelig i en bred vifte af forskellige smagsvarianter. I de fleste butikker og til en rimelig pris, bør du kunne finde vand med jordbær, citrus, grape, hindbær eller blandede bær smag. Hvis selvom dit barn ikke kan lide traditionelle vand, der er en god chance for, at de vil nyde smagen af aromatiseret vand.

Ud over drinks er det også vigtigt at tænke på mad eller snacks, som dit barn skal have. Mens du nyder backyard aktiviteter, er der mange familier, der beslutter at have en grill. En grill er en rigtig god idé, men det kan kræve en forholdsvis stor mængde af tid og planlægning. Hvis du er i stand til at planlægge en grill, kan du overveje blot at have en samling af snacks på side. Afhængigt af snacks vælger du, du og dit barn kan nyde en velsmagende, men sund godbid.

Hvis lavpris-snacks er, hvad du søger, bør du besøge lokale dollar butikker eller discountbutikker. På trods af hvad du måske tror, er mange af disse butikker gode steder at få fantastiske tilbud. Du vil finde, at mange discountbutikker og dollar butikker har pakker af cookies og poser med chips eller saltkringler til en rimelig pris. Det er dog vigtigt at huske, at disse snacks ikke er altid ideelt for en sund kost. For et sundere alternativ, så prøv sukker fri cookies eller lav salt saltkringler.

De ovenfor nævnte snacks er ideel ikke kun fordi de let til råd, men også fordi de er bekvemme. Når dit barn er gjort, kan de bare lukke pakken og derefter vende tilbage til hvad de gjorde. Hvis du og dit barn er i stand til at tage et par minutter fra dag, gøre frugt og grøntsager velsmagende, men sunde snacks. Der er faktisk også en række forskellige dip, som du kan bruge. Lav fede vegetabilske dukkert og jordnøddesmør er lækre toppings til mange frugter og grøntsager.

Som tidligere nævnt er det vigtigt at bo hydreret i sommeren. Uanset hvilke fødevarer og drikkevarer du give for dit barns næste baggård eventyr, er det vigtigt, at de forbliver hydreret og fuld. Ikke alene vil fremme af sunde spisevaner sikre, at dit barn spiser ret, men det kan også bidrage til at gøre deres baggård udflugter mere behageligt.