Som du ved er der en bred vifte af baby klapvogne tilgængelige at vælge imellem. Dit valg af klapvogne vil blive påvirket af hvor mange børn du planlægger at bruge det til, hvordan du vil bruge omvandrende og hvor, og endelig dit budget. Alle ting til side vil din baby komfort og sikkerhed også påvirke dit valg. Lad os tage et kig på nogle af typerne klapvogne tilgængelige for dig.

Den standard klapvogn vil passe et barn og der er mange forskellige funktioner på standard klapvogne som play bakker, forældre bakker, tekstiler og styr. På mange klapvogne er styret nu højdejusterbare, som er store tilbage saver.

Dobbelte klapvogne har to pladser. Der er en række forskellige siddepladser ordninger for dobbelt klapvogne. Den traditionelle dobbelt sæde er ene bag den anden – tandem stil. Tandem siddepladser har det første barn med god udsigt og han en i den bageste sæde ser på bagsiden af den andens hoved. En variant af tandem siddepladser er stadion siddepladser. Tænk på bleachers hvor hvert sæde er hævet lidt over den ene foran det giver dem i den bageste til at se hvad der foregår. Der er side om side siddepladser samt ansigt til ansigt siddepladser.

Jogging klapvogne er meget populære, fordi de giver dig mulighed at bringe dit barn langs på en køre. Jogging klapvognen har et trekantet hjul-base med to store hjul i bag og et hjul i front. De har mange attraktive funktioner. En ekstra sikkerhedsfunktion er en håndledsrem på håndtag. Dette er slidt så, når du stopper, klapvognen ikke ruller væk fra dig. Som altid når du stopper din klapvogn skal pausen altid anvendes. Håndledsremmen er ekstra beskyttelse. Jogging klapvogne er tilgængelig for flere siddepladser samt.

Tredobbelt klapvogne er fantastisk for trillinger eller tre børn. Siddepladser ordninger kan være side om side, men de fleste har tandem siddepladser eller stadion siddepladser. Når klapvognen er fuld af børn og du presser vil det hjælpe dig med at opnå dine mål for fitness.

Cabriolet flere klapvogne er tilgængelige hvor de kan laves om til dobbelt pladser med ekstra sæder og en tværgående bar. Kan du kontrollere, om denne mulighed er tilgængelig for særlige klapvognen du overvejer.

Paraply klapvogne er meget billig. De er generelt lettere at folde og udfolde. De er meget let og opbevares nemt i en bil trunk. De er fantastisk til korte ture til indkøbscenter eller korte vandreture. De virker ikke godt på alle terræn. De kommer i flere siddepladser samt. Den eneste ulempe jeg havde med paraply klapvogne er, at hvis noget blev hængt op på håndtaget det forårsaget transport at tippe bagover.

Letvægts klapvogne er lidt tungere end paraply klapvogne og lidt mindre end den standard klapvogn. De typisk fold i en enkelt hånd bevægelse. De ligner også standard type klapvogn. De kommer også i flere siddepladser.

Transport klapvogne er konvertible klapvogne, kan du ændre dem fra en vogn (en seng på hjul) til en klapvogn. Dette er fantastisk til spædbørn, som er i stand til at sidde endnu. Håndtaget er Vendbar, så du kan forvandle det til en klapvogn, som er fantastisk til børn, der sidder op.

Cykel klapvogne eller trailere er installeret ved at knytte det til baghjulet. Der findes to siddende modeller. De kan blive konverteret fra en trailer til en klapvogn med ingen værktøjer. Fastholdelsesanordning er en fem-punkts sele for hvert barn.