Siden udviklingen af Aikido fra hænderne på dens grundlægger Morihei Ueshiba, har det været gennem drastiske ændringer. Fra teknikken, Øv, formål, undervisning og uddannelse, Aikido er fortolkes på så mange måder. Trods disse himmelråbende ændringer, det grundlæggende princip om Aikido stadig: en kampkunst, der sigter mod at opnå fred og harmoni uden anstiftelse angreb og tvinge.

FØR DU PRAKSIS

Hvis du er i aikido og allerede blevet indskrevet i en af klasserne, skal du sætte dig med alt det, du behøver at vide om kampkunst. Du må indse, at praksis af aikido starter når du har indtastet “dojo” eller det sted, hvor demonstrationer, lærdomme og undervisning finder sted.

Aikido praktikanter er instruerede og forventet at udøve og observere korrekt etikette på alle tidspunkter. Her er nogle retningslinjer for dem, du har lige begyndt at udøve eller uddannelse for aikido:

1. deltagelse er vigtigt og et must. Ja, den eneste måde at forbedre i aikido er ved at deltage i almindelige klasser og løbende uddannelse. Selv om fremmøde ikke er obligatorisk i de fleste klubber, husk du bedre på at du vil lære og mestre aikido, du skal være der når du har uddannelse, så du ikke ville gå glip af nogen af aikido lærdomme og træninger.

De fleste aikido praktiserende læger tyder på, at for en studerende at gå videre i aikido, han eller hun bør praksis mindst to gange om ugen. Bortset fra ikke mangler noget, kan deltager aikido klasser regelmæssigt også hjælpe dig Dyrk selvdisciplin.

2. Lav din uddannelse dit eget ansvar. Ligesom i enhver kampsport træning kræver Aikido opmærksomhed og engagement fra dig. Og da du er den, der er interesseret i at lære de martial, du også skal være i en i-opladning af din egen øvelse og træning. Når du har besluttet at praksis Aikido, er det da at du skal være den, der er ansvarlig for dine færdigheder og forbedring.

Selvom instruktører og senior studerende vil være der til at guide dig, ville de ikke være den ene ansvarlig for dine forbedringer. Så hvis du virkelig ønsker at forbedre i denne kampkunst, Sørg for at du observere effektivt før vi beder om nogen hjælp, og at du forsøger at lære teknikkerne på din egen først, før du deltager i en demonstration.

3. Husk på at Aikido uddannelse omfatter mere end én teknik. Bortset fra de fysiske demonstrationer omfatter uddannelse i aikido observation og ændring af både fysiske og psykiske mønstre af studerendes tanker og adfærd. Da der er så mange teknikker til at lære, bør en aikido studerende være klar til at reagere på omstændigheder, så han eller hun kan dyrke bevidsthed.

4. huske den grundlæggende lærdomme og principperne for kampkunst. Aikido er kendt som en af de ikke-aggressive midler til selvforsvar. Det er derfor de fleste aikido træninger inddrage samarbejdsaktiviteter.

For at lære og udmærke sig i martial art, skal du være kooperativ nok med din partner så du både vil høste fordelene af aikido. Sørg for, at du er forsigtig når uddannelse og øve aikido, fordi nogle af teknikkerne, der kan dræbe eller skade når ikke praksis velovervejet.

5. Vær forberedt på alt og alle. Træning, undervisning og uddannelse i Aikido er ikke enkle. På grund af den dynamiske natur af martial art, kan det være meget frustrerende, hvis du ikke har forberedt dig selv mentalt, følelsesmæssigt og fysisk. Del af uddannelsen er at lære at håndtere frustrationer, der kommer langs uddannelse.

Den bedste løsning når frustration sæt er, at den praktiserende læge skal overholde hvad er eller er de mulige årsager til denne frustration og hvordan kan de overvinde disse udfordringer. De bør undgå at sammenligne sig med andre og fortsætte med at forbedre deres teknikker.